Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-PÁ 8:00-12:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů GDPR
Ochrana osobních údajů GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR Uděluji tímto souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu poskytnutých osobních údajů (dále jen „údaje“), jak je uvedeno níže, a jejích zařazením do databáze společnosti Martina Lukášová, se sídlem v Nová 302, Borovany, 37312, IČO: 07975830, (dále jen „Prodávající“), jakožto správce, a s jejich případným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro účelem mojí evidence, jako zákazníka Prodávajícího při objednání zboží Prodávajícího prostřednictvím uživatelského účtu.

Zpracovávané osobní údaje: jméno, příjmení e-mailovou adresu telefonní číslo adresu/sídlo.

Osobní údaje jsou získávány na základě vyplnění formuláře na webové stránce Prodávajícího při registraci uživatelského účtu.

Tento souhlas uděluji jako plně svéprávná fyzická osoba, nebo právnická osoba, popřípadě podnikající fyzická osoba.

Souhlas se zpracováním osobních údajů za tímto účelem uděluji dobrovolně, a to na dobu do odvolání mého souhlasu, nejdéle však na dobu 5 let.

Prodávající neposkytne ani žádným způsobem nezpřístupní získané osobní údaje na základě tohoto souhlasu třetí osobě bez mého souhlasu.

Osobní údaje budou zpracovávány automatizovaně a v elektronické podobě.

Beru na vědomí, že Prodávající je správcem osobních údajů ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů lze kdykoliv bezplatně odvolat, a to prostřednictvím webové stránky Prodávajícího, zasláním odvolání souhlasu na e-mailovou adresu Prodávajícího, e-mail: hrackyluma@email.cz, nebo zasláním na adresu Prodávajícího: Nová 302, Borovany, 373 12.

Beru na vědomí, že odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího z tohoto souhlasu.

Beru na vědomí, že mám právo: požadovat informaci o zpracování svých osobních údajů a Prodávající je povinen mi ji poskytnout. Prodávající má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace; požadovat od Prodávajícího vysvětlení nebo požadovat, aby Prodávající odstranil takto vzniklý stav (blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů), pokud zjistím nebo se domnívám, že Prodávající provádí zpracování mých osobních údajů, které je v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování; se svými oprávněnými žádostmi se obracet na Prodávajícího, a pokud jim Prodávající nevyhoví tak na Úřad pro ochranu osobních údajů, na který se však mohu obrátit i přímo; žádat Prodávajícího o aktualizaci svých osobních údajů; na zapomnění, poté co souhlas byl odvolán, jakož i právo na omezení, opravu a přístup; žádat Prodávajícího o výmaz, nebo pseudonymizaci svých osobních údajů.

Prodávající a jeho pověřence pro ochranu osobních údajů lze v souvislosti s výše uvedeným kontaktovat: na adrese: Nová 302, Borovany, 373 12 e-mail: hrackyluma@email.cz telefon: +420704179566.

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

Osobní odběr

Výdej zboží pouze po předchozí objednávce na eshopu.

Výdej možný PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ od pondělí do pátku od 8:00 do 12:00 na adrese Žižkovo náměstí 50, Borovany.

Kde nás najdete

Žižkovo náměstí 50, Borovany, 373 12.

 

Kontakty
Logo
www.hrackyluma.cz
Tým hrackyluma.cz
PO-PÁ 8:00-12:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz